Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Naturel Zwart

Vanaf Op aanvraag

Verouderd Eiken Naturel Zwart is een voorbeeld van een grijstintige vloer die perfect past in moderne interieurs vanwege zijn unieke uitstraling en veelzijdigheid.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Grijstinten voegen een subtiel verouderd karakter toe aan de vloer, waardoor het een mooi, sleets uiterlijk krijgt. Op dit moment zijn grijstintige vloeren enorm populair en worden ze veel gebruikt door interieurarchitecten en stylistes vanwege hun tijdloze uitstraling en veelzijdigheid. Een voorbeeld van zo’n grijstintige vloer is Verouderd Eiken Naturel Zwart. De kleurafwerking van deze vloer is uniek en voegt een bijzonder element toe aan elke ruimte.

 

Grijze eiken vloeren passen perfect in moderne inrichtingen, die worden gekenmerkt door strakke lijnen, geometrische vormen en het gebruik van primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Het toevoegen van een felle kleur kan een interessant contrast creëren en de ruimte verlevendigen, terwijl herhaling van de gebruikte kleuren zorgt voor een gevoel van harmonie en ruimte in het interieur.

 

Verouderd Eiken Naturel Zwarte vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, waaronder visgraat, Hongaarse of Weense punt, blokpatroon en meer. Deze veelzijdigheid stelt u in staat om creatief te zijn en uw eigen unieke stijl te creëren. Bovendien kunnen brede parketdelen met deze grijstintige houtsoort een prachtige toevoeging zijn aan elke ruimte, waardoor een tijdloze en elegante uitstraling wordt gerealiseerd.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout