Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Grigio Leisteengrijs Naturel

Vanaf Op aanvraag

Grigio Leisteengrijs, een diepe grijstint, is populair voor vloeren en past goed in moderne, sfeervolle inrichtingen, waarbij de vloerkeuze de ruimte optisch kan beïnvloeden.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De kleur van de vloer, het plafond en de muren hebben optisch een grote impact op hoe u de kamer ervaart. Zo kunt u een ruimte groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of juist warmer maken. Diepe grijstinten op de vloer in combinatie met lichtgekleurde muren en plafond zullen de kamer breder doen lijken. Als u kiest voor een diepe grijstint op de vloer en een donker plafond zal de ruimte lager lijken. Het is dus belangrijk uw vloerkeuze af te stemmen op de rest van uw interieurwensen.

 

Een voorbeeld van een diepe grijstint is Grigio Leisteengrijs. Deze geschaafde eiken vloer is enorm populair, vooral in brede delen. Deze vloeren passen goed in een moderne, sfeervolle inrichting en zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen, veelal in natuurlijke of vergrijsde tinten. De accessoires en meubels hebben grillige, glooiende, organische vormen alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn ontstaan.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout