Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Robijn

Vanaf Op aanvraag

Robijnhout, met zijn unieke kleurverandering en tropische uitstraling, is ideaal voor een romantische inrichting met verfijnde details en luxueuze accenten, waarbij de natuur als inspiratiebron dient.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Robijnhout, ook bekend als Curupixa, is een tropische hardhoutsoort met een unieke kleurtransformatie. Bij aanvang heeft het een rozegele tint die na verloop van tijd verandert naar geelbruin tot rozebruin. Het hout wordt vaak gebruikt als alternatief voor beuken vanwege zijn stabiliteit en duurzaamheid. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder bredere delen, stroken en tapisparket, waardoor het geschikt is voor diverse ontwerpstijlen.

 

Robijnhout past uitstekend in een romantische inrichting, waarbij de nadruk ligt op verfijnde en luxueuze elementen. In een romantisch interieur worden materialen met een rijke uitstraling gebruikt, zoals sierlijke meubels en glanzende accenten. Verlichting speelt een belangrijke rol, denk aan elegante kroonluchters die een vleugje glamour toevoegen aan de ruimte. Kleuren hebben vaak symbolische betekenissen, waarbij rood staat voor liefde en passie. Pasteltinten en barokke kleuren zoals goud en zilver worden ook veel gebruikt, terwijl decoratieve elementen zoals Franse lelies, guirlandes en bloemmotieven de natuurlijke inspiratie van het interieur benadrukken.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout