Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Onze showroom

De showroom als inspiratiebron en met hartelijk onthaal.

 

Onze showroom op De Stuwdam 21 te Amersfoort is anders dan anders, het ademt de sfeer van authentieke interieurs.

Op een steenworp afstand, in de oksel van de A1 en A28 ligt onze showroom op bedrijventerrein De Wieken. Goed bereikbaar en ruim parkeergelegenheid voor de deur.

De start van je reis op zoek naar een prachtige gashaard, efficiënte en duurzame houtkachel, elektrische haard of bio-ethanolhaard  begint in onze showroom.

De opstellingen zijn zo ontworpen dat je een echte voorstelling kunt maken van hoe dit staat in jouw ruimte! Compleet met prachtige verlichting, authentieke houten vloeren en op maat gemaakte meubelen en kasten.

Naast onze gashaarden, kunnen ook veel houtkachels echt branden, wij steken live de kachel aan. Een boeiende demonstratie van flakkerend licht achter glas, knapperende vlammen tussen robuust natuursteen, dáár is de intimiteit voelbaar.

Deze wonderlijke aantrekkingskracht van haarden ervaar je bij Hooijer. Laat je verassen door onze gidsen, in de wereld van warme interieurs

 

Een bezoek aan Hooijer maakt je blij, voel je welkom!

 

Prachtige haarden en vloeren in harmonie

Vanaf de eerste stap die u zet in onze showroom, zult u onder de indruk zijn van de prachtige haarden, hout- en gaskachels en houten vloeren. Ook de ruime keuze in elektrische haarden en bio-ethanol haarden zorgt ervoor dat je bij Hooijer altijd slaagt! U proeft de sfeer. Oogstrelende openhaarden tussen houten vloeren, strak gestuukte wanden en ruw beton. Het eigentijdse design van de showroom en de aandacht die we daaraan besteed hebben, tekent onze aanpak. Ook van uw haard, schouw en/of vloer willen we méér maken dan een los product in de ruimte. Dat is een kwestie van maatwerk en perfectie.

Maatwerk

Wij ontwerpen uw haard op maat. In onze showroom is het zelfs mogelijk om in onze ontwerpruimte met beamer uw droomhaard virtueel te laten realiseren met professionele 3D-impressies. Ook voor maatwerk meubelen en kasten rondom de haard of bijvoorbeeld woonkamer kasten,  garderobekasten, inloopkasten en badkamermeubels, bent u bij ons op het juiste adres.


Veelzijdige, eigentijdse showroom

U vindt hier een selectie van de mooiste sfeerhaarden, schouwen en houten vloeren, te zien bij Hooijer Haarden en Vloeren te Amersfoort. Gashaarden, houthaarden, klassieke en moderne schouwen, vrijstaande houtkachels, maatwerk haarden, verouderde houten vloeren, visgraatvloeren, parket: een verrassende collectie. Producten van exclusieve merken, in verschillende stijlen en prijsklassen.

 

U ontdekt hier het hart van uw huis. Want de échte huiselijke sfeer draait om een haard van Hooijer Haarden en Vloeren. Doe op deze website een indruk op van onze collectie en bezoek onze showroom te Amersfoort. Wees welkom!


Virtuele Showroom

Kom langs in onze showroom

De Stuwdam 21

3815 KM Amersfoort

Nederland

 

E-mail: info@haarden-vloeren.nl

Telefoonnummer: 033 – 47 999 47

 

KvK-nummer: 08142463

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur: bij voorkeur op afspraak