Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Naturel Wit

Vanaf Op aanvraag

Verouderd Eiken Naturel Wit is een voorbeeld van een transparant wit geoliede vloer, perfect voor sfeervolle of klassieke interieurs en veelzijdig te combineren met diverse materialen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Transparant geoliede vloeren onthullen de prachtige houtnerfstructuur van het hout, waardoor elke plank zijn unieke karakter behoudt. Door gebruik te maken van een wit getinte olie krijgt de vloer een helder en licht oppervlak, waardoor de ruimte een frisse uitstraling krijgt. Een voorbeeld van zo’n vloer is Verouderd Eiken Naturel Wit. Deze geschaafde verouderde vloer, gebaseerd op eiken rustiek extra, wordt na het verouderingsproces behandeld met een witte kleurolie, wat zorgt voor een transparant witte tint.

 

Verouderd Eiken Naturel Wit is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals brede parketdelen of een modern-klassiek patroon zoals een grote visgraat. Deze vloer is bijna altijd geschikt voor vloerverwarming, waardoor comfort en warmte gegarandeerd zijn, zelfs op koude dagen.

 

Transparant witte vloeren passen goed in sfeervolle of klassieke interieurs en kunnen moeiteloos worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen. Ook vormen ze een harmonieus geheel met goed afgewerkte, glanzende en luxe materialen. In een dergelijke setting mogen detailafwerkingen zoals paneeldeuren, architraven en mooie, hoge, witgelakte plinten niet ontbreken, omdat ze bijdragen aan de algehele esthetiek en stijl van de ruimte.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout