Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Sandscape Burnt Brown Sand

Vanaf Op aanvraag

Grijs getinte vloeren, zoals Sherazade Sandscape Burnt Brown Sand, zijn populair in moderne interieurs door hun veelzijdigheid, unieke karakter en combinatiegemak met geometrische vormen en primaire kleuren.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Grijstinten geven de vloer een mooi, sleets uiterlijk en zijn uitermate populair op dit moment. Ze worden dan ook veel gebruikt door interieurarchitecten en stylistes. Een voorbeeld van een grijs getinte vloer is Sherazade Sandscape Burnt Brown Sand. Deze geschaafde, speciaal behandelde en mild verouderde vloer is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De variƫteit in deze vloer zorgt ervoor dat geen enkele plank hetzelfde is, wat een uniek en karaktervol effect geeft.

 

Grijze eiken vloeren passen prima in een moderne inrichting. Moderne inrichtingen kenmerken zich door geometrische vormen en primaire kleuren, zoals wit, zwart en grijs. Een felle kleur is hier heel goed mee te combineren. Herhaling van de gebruikte kleuren zorgt voor rust en ruimte in het interieur, wat essentieel is voor een modern design. De neutrale grijstinten kunnen dienen als een perfecte achtergrond voor kleurrijke accenten of kunstwerken.

 

Sherazade Sandscape Burnt Brown Sand vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei patronen, zoals een visgraatpatroon, een Hongaarse of Weense punt, een blokpatroon of een volledig zelf verzonnen patroon. Daarnaast zijn ook brede parketdelen met deze houtsoort prachtig. Deze veelzijdigheid in patronen biedt tal van mogelijkheden om de vloer aan te passen aan de specifieke stijl en smaak van het interieur.

 

Grijs getinte vloeren voegen niet alleen een moderne esthetiek toe, maar zijn ook praktisch en makkelijk te combineren met andere elementen in het interieur. Door hun neutrale kleur kunnen ze de perfecte basis vormen voor zowel minimalistische als eclectische stijlen, waardoor ze een geliefde keuze zijn voor hedendaagse woonruimtes.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout