Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Naturel

Vanaf Op aanvraag

Verouderd Eiken Naturel is een voorbeeld van een naturel getinte vloer, perfect voor diverse interieurstijlen en verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals een Hongaarse punt van 140×700 mm.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door geschaafde of geschuurde vloeren met een naturel olie af te werken, blijven de prachtige, warme kleur en de natuurlijke structuur van het eiken behouden. Eikenhout staat bekend om zijn geelbruine kleur, die een gevoel van warmte en gezelligheid aan de ruimte toevoegt. Dankzij de neutrale basiskleur van eikenhout kan het gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende kleuren en interieurstijlen.

 

Bij het kiezen van de vloerkleur is het belangrijk om te overwegen dat deze ofwel twee tinten lichter, ofwel een stuk donkerder moet zijn dan de kleur van uw meubels. Hoewel vloer en meubilair in dezelfde kleur en houtsoort kunnen worden uitgevoerd, wordt het aanbevolen om een vloerkleed met een contrasterende kleur tussen te leggen om visueel evenwicht te behouden.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Verouderd Eiken Naturel. Door de neutrale kleurstelling past deze vloer bij vele soorten interieurs. De vloer is verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals bijvoorbeeld een Hongaarse punt van 140×700 mm, waardoor er diverse mogelijkheden zijn om de ruimte te stylen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout