Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Essen

Vanaf Op aanvraag

Essen vloeren, met hun opvallende kleurcontrasten en grove nerf, passen perfect in moderne interieurs, maar zijn niet geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Essen is een houtsoort die bekend staat om zijn hardheid en opvallende kleurcontrasten tussen het kernhout en het spinthout. Het hout vertoont een prachtige “vlamtekening”, waarbij de kleuren variëren van wit tot geelachtig tot lichtbruin. Dankzij de lichte kleurstelling en grove nerf past een vloer van Essen perfect in een modern interieur.

 

Essen vloeren kunnen worden uitgevoerd in verschillende legpatronen, zoals een tapispatroon van stroken of een mozaïekpatroon, waardoor er diverse mogelijkheden zijn om de ruimte te stylen en aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van de bewoners.

 

In moderne inrichtingen staat het creëren van ruimte centraal. Dit wordt bereikt door te kiezen voor lichte kleuren op zowel de vloer als de wanden. Moderne interieurs worden verder gekenmerkt door geometrische vormen en het gebruik van primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Het toevoegen van een felle kleur kan een speelse twist geven aan het geheel, terwijl herhaling van de gebruikte kleuren zorgt voor een gevoel van harmonie en ruimtelijkheid.

 

Het is echter belangrijk op te merken dat een vloer van Essen niet geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, vanwege de grote werking van het hout.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout