Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Dubbel Gerookt Wit

Vanaf Op aanvraag

De kleur van vloeren, muren en plafonds beïnvloedt sterk hoe we een ruimte ervaren, van groter tot warmer. Bijvoorbeeld, diepe grijstinten op de vloer in combinatie met lichte muren en plafonds laten een kamer breder lijken.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De kleur van de vloer, het plafond en de muren speelt een cruciale rol bij het bepalen van de perceptie van een ruimte. Deze elementen kunnen de kamer optisch groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of warmer laten lijken. Bijvoorbeeld, diepe grijstinten op de vloer in combinatie met lichtgekleurde muren en plafond kunnen de kamer breder doen lijken. Aan de andere kant, als u kiest voor een diepe grijstint op de vloer en een donker plafond, zal de ruimte lager lijken. Daarom is het essentieel om uw vloerkeuze af te stemmen op uw totale interieurvisie.

 

Een voorbeeld van een diepe grijstint is Verouderd Eiken Dubbel Gerookt wit. Door het “roken” met ammoniadampen ontstaan prachtige kleurnuances, waardoor elke vloer uniek wordt. Deze geschaafde, verouderde en gerookte eiken vloer is enorm populair, vooral met brede parketdelen. Ze passen goed in een moderne, sfeervolle inrichting en zijn uitstekend te combineren met andere natuurlijke materialen, meestal in natuurlijke of vergrijsde tinten. Accessoires en meubels met grillige, glooiende, organische vormen dragen bij aan het gevoel alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn ontstaan.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout