Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Bamboe Caramel

Vanaf Op aanvraag

Bamboe (caramel) is een duurzaam, snel hernieuwbaar alternatief voor hardhout, ideaal voor moderne inrichtingen met vloerverwarming dankzij zijn geringe werking en veelzijdige toepassingen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Bamboe (caramel) is een buitengewoon duurzaam en ecologisch verantwoord product. In tegenstelling tot traditionele hardhoutsoorten, die 50 tot 120 jaar nodig hebben om na de kap te herstellen, kan bamboe al na 3 tot 5 jaar geoogst en verwerkt worden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor milieubewuste consumenten.

 

De hardheid van bamboe is vergelijkbaar met die van hardhout, wat het geschikt maakt voor intensief gebruik. Bovendien heeft bamboe een natuurlijke uitstraling en kan het in verschillende tinten worden afgewerkt, waarbij de caramel variant een warme en uitnodigende sfeer creëert.

 

In een moderne inrichting staat het creëren van ruimte centraal. Denk bijvoorbeeld aan een tapisvloer van lange, smalle stroken die de ruimte langer doen lijken. Deze opstelling benadrukt de lengte van de kamer en draagt bij aan een gevoel van openheid. Door kleuren in het interieur te herhalen, ontstaat er rust en samenhang.

 

Bamboe is ook geschikt voor gebruik met vloerverwarming, dankzij de geringe werking van het materiaal. Dit is echter alleen mogelijk mits alle protocollen van de parketleverancier en installateur nauwgezet worden nageleefd. Zo kan bamboe zowel een stijlvolle als praktische keuze zijn voor een modern interieur.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout