Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Dubbel Gerookt-Grijs

Vanaf Op aanvraag

Diepe grijstinten op de vloer, zoals Verouderd Eiken Dubbel Gerookt Grijs, kunnen de perceptie van de kamer veranderen, breder bij lichtgekleurde muren en plafond, lager bij een donker plafond, passend bij moderne interieurs.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De kleur van de vloer, het plafond en de muren hebben optisch een grote impact op hoe u de kamer ervaart. Zo kunt u een ruimte groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of juist warmer maken. Diepe grijstinten op de vloer in combinatie met lichtgekleurde muren en plafond zullen de kamer breder doen lijken. Als u kiest voor een diepe grijstint op de vloer en een donker plafond zal de ruimte lager lijken. Het is dus belangrijk uw vloerkeuze af te stemmen op de rest van uw interieurwensen.

 

Een voorbeeld van een diepe grijstint is Verouderd Eiken Dubbel Gerookt Grijs. Door het langdurig “roken” met ammoniadampen ontstaan prachtige kleurnuances, waardoor elke vloer uniek wordt. Deze geschaafde, verouderde en dubbel gerookte eiken vloer is enorm populair, vooral met brede parketdelen. Deze vloeren passen goed in een moderne, sfeervolle inrichting en zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen, veelal in natuurlijke of vergrijsde tinten. De accessoires en meubels hebben grillige, glooiende, organische vormen alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn ontstaan.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout