Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Naturel Rood

Vanaf Op aanvraag

Verouderd Eiken Naturel Rood is een voorbeeld van een naturel getinte vloer, perfect voor diverse interieurstijlen en verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals een Hongaarse punt van 140×700 mm.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door geschaafde of geschuurde vloeren met een naturel olie af te werken, behouden ze de prachtige, warme kleur en de natuurlijke structuur van het eiken. De geelbruine kleur van eikenhout geeft de ruimte een gevoel van warmte en gezelligheid. Dankzij de neutrale basiskleur van eikenhout is het mogelijk om het met veel verschillende kleuren te combineren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse interieurstijlen.

 

Bij het kiezen van de vloerkleur is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze ofwel twee tinten lichter, ofwel een stuk donkerder is dan de kleur van uw meubelen. Hoewel het mogelijk is om vloer en meubilair in dezelfde kleur en houtsoort te hebben, wordt het aanbevolen om een vloerkleed met een contrasterende kleur tussen te leggen om visueel evenwicht te behouden.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Verouderd Eiken Naturel Rood. Door de neutrale kleurstelling past deze vloer bij vele soorten interieurs en voegt tegelijkertijd een vleugje warmte en karakter toe aan de ruimte. De vloer is verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals een Hongaarse punt van 140×700 mm, waardoor er diverse mogelijkheden zijn om de ruimte te stylen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout