Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Guatambu

Vanaf Op aanvraag

Transparant geoliede vloeren, zoals Grigio Warm Grijs, tonen de natuurlijke houtnerfstructuur en passen perfect in een sfeervolle of klassieke inrichting, en zijn veelzijdig te combineren met diverse materialen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Transparant geoliede vloeren laten de prachtige houtnerfstructuur van het hout duidelijk zien, waardoor elke plank zijn unieke karakter behoudt. Door gebruik te maken van een wit getinte olie krijgt de vloer een helder en licht oppervlak, waardoor de ruimte een frisse uitstraling krijgt. Een voorbeeld van een vloer met een transparant witte tint is Grigio Warm Grijs. Deze geschaafde verouderde vloer, gebaseerd op eiken rustiek extra, wordt na het verouderingsproces behandeld met een semi-transparante witte kleurolie, wat resulteert in een unieke uitstraling. Deze vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals brede parketdelen of een modern-klassiek patroon zoals een grote visgraat.

 

Bijna alle uitvoeringen van deze vloer zijn geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort en warmte in huis. Transparant witte vloeren passen goed in een sfeervolle of klassieke inrichting en kunnen moeiteloos worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen. Ook zijn ze goed te combineren met luxe materialen zoals goed afgewerkte, glanzende elementen. In een dergelijk interieur mogen detailafwerkingen zoals paneeldeuren, architraven en mooie, hoge, witgelakte plinten niet ontbreken, omdat deze bijdragen aan de esthetiek en de stijl van de ruimte.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout