Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Seaside Antique Pearl

Vanaf Op aanvraag

Transparant witte vloeren, zoals Sherazade Sea Side Antique Pearl, tonen de houtnerfstructuur en passen goed in sfeervolle of klassieke interieurs, te combineren met andere natuurlijke en luxe materialen voor een authentieke uitstraling.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Transparant geoliede vloeren laten duidelijk de houtnerfstructuur van het hout zien, en door te werken met een wit getinte olie krijgt de vloer een helder, licht oppervlak. Een voorbeeld van een vloer met een transparant witte tint is Sherazade Sea Side Antique Pearl, een ruw geschaafde en verouderde vloer verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

 

Door het ruwe schaven heeft deze vloer een sleets en authentiek kleureffect aan het oppervlak, wat een bijna 100 jaar oude uitstraling geeft. Denk bijvoorbeeld aan brede parketdelen of een modern-klassiek patroon, zoals een grote visgraat. Bijna alle uitvoeringen zijn geschikt voor vloerverwarming.

 

Transparant witte vloeren passen goed in een sfeervolle of klassieke inrichting en zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen, maar ook met goed afgewerkte, glanzende en luxe materialen. Paneeldeuren, architraven en mooie, hoge, witgelakte plinten vullen dit interieur aan.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout