Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Grigio Poedergrijs

Vanaf Op aanvraag

De kleurkeuze van vloer, muren en plafond kan de perceptie van de ruimte sterk beïnvloeden, zoals met lichte grijstinten zoals Grigio Poedergrijs, populair voor moderne, sfeervolle inrichtingen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De kleur van de vloer, het plafond en de muren hebben optisch een grote impact op hoe u de kamer ervaart. Zo kunt u een ruimte groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of juist warmer maken. Lichte muisgrijze tinten op de vloer in combinatie met lichtgekleurde muren en plafond zullen de kamer breder doen lijken. Als u kiest voor een diepe grijstint op de vloer en een donker plafond zal de ruimte lager lijken. Het is dus belangrijk uw vloerkeuze af te stemmen op de rest van uw interieurwensen.

 

Een voorbeeld van een lichte grijstint is Grigio Poedergrijs. Deze geschaafde eiken vloer is enorm populair, vooral in brede delen. Deze vloeren passen goed in een moderne, sfeervolle inrichting en zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen, veelal in natuurlijke of vergrijsde tinten. De accessoires en meubels hebben grillige, glooiende, organische vormen alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn ontstaan.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout