Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Afzelia Pachyloba

Vanaf Op aanvraag

Afzelia Pachyloba is een stabiele, tropische houtsoort met een warme, roodbruine kleur, geschikt voor diverse parketstijlen en vloerverwarming, ideaal voor neutrale, ambachtelijke interieurs.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Afzelia Pachyloba is een zeer harde, tropische houtsoort die bekend staat om zijn warme uitstraling. De kleur van het hout verandert in de loop van de tijd van gelig naar oranje en roodbruin, met prachtige structuren en kleurverschillen. Deze houtsoort is zeer stabiel en nadonkert naar een warme, bruinrode tint. In het hout kunnen kleine witte kalkstreepjes voorkomen, wat bijdraagt aan de unieke esthetiek.

 

Afzeliaparket is verkrijgbaar in vele breedtes en varianten, waaronder stroken, traditioneel parket en bourgogne. Een brede visgraat is bijzonder mooi en benadrukt de rijke kleur en structuur van Afzelia Pachyloba. Vanwege de opvallende, dominante kleurstelling van de vloer is het aan te raden om muren en meubels in warme en neutrale tinten te houden. Gebruik niet te veel verschillende kleuren en kies bijvoorbeeld voor gebroken wit als basiskleur. Dit zorgt voor een mooi contrast met de vloer en creƫert een harmonieuze en rustige sfeer.

 

Herhaling van de gebruikte kleuren in het interieur zorgt voor een gevoel van rust en ruimte. Kies voor ambachtelijke, duurzaam gemaakte meubelen die niet te opvallend zijn qua vorm. Authentieke, functionele, praktische en verzorgde elementen passen goed bij deze houtsoort. Ondanks de geringe werking van Afzelia Pachyloba is het belangrijk om bij het combineren met vloerverwarming alle protocollen van de parketleverancier en installateur strikt te volgen.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout