Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Gerookt Wit

Vanaf Op aanvraag

Diepe grijstinten, zoals Verouderd Eiken Dubbel Gerookt wit, creëren optische effecten en een unieke sfeer, ideaal voor moderne, sfeervolle inrichtingen en goed te combineren met natuurlijke materialen en organische vormen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De kleur van de vloer, het plafond en de muren hebben optisch een grote impact op hoe u de kamer ervaart. Zo kunt u een ruimte groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of juist warmer maken. Diepe grijstinten op de vloer in combinatie met lichtgekleurde muren en plafond zullen de kamer breder doen lijken. Als u kiest voor een diepe grijstint op de vloer en een donker plafond, zal de ruimte lager lijken. Het is dus belangrijk uw vloerkeuze af te stemmen op de rest van uw interieurwensen.

 

Een voorbeeld van een diepe grijstint is Verouderd Eiken Dubbel Gerookt wit. Door het “roken” met ammoniadampen ontstaan prachtige kleurnuances waardoor elke vloer uniek wordt. Deze geschaafde, verouderde en gerookte eiken vloer is enorm populair, vooral met brede parketdelen. De variatie in kleurnuances en textuur geeft elke plank een uniek karakter, wat bijdraagt aan de natuurlijke en sfeervolle uitstraling van de ruimte.

 

Deze vloeren passen goed in een moderne, sfeervolle inrichting en zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen, veelal in natuurlijke of vergrijsde tinten. De accessoires en meubels hebben grillige, glooiende, organische vormen alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn ontstaan. Deze natuurlijke vormen en materialen zorgen voor een harmonieuze en rustige sfeer, die perfect aansluit bij de diepe grijstinten van de vloer.

 

Daarnaast kan de diepe grijstint van Verouderd Eiken Dubbel Gerookt wit een mooie achtergrond vormen voor zowel minimalistische als eclectische interieurstijlen. De vloer werkt goed samen met heldere, kleurrijke accenten, maar kan ook prachtig gecombineerd worden met een monochrome inrichting voor een strakke, moderne look.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout