Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Dubbel Gerookt Naturel

Vanaf Op aanvraag

De geschaafde of geschuurde eiken vloer Verouderd Eiken Dubbel Gerookt Naturel past goed in een traditioneel klassiek interieur, met zijn prachtige kleurnuances door langdurig “roken”.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klassieke interieurs kenmerken zich door authentieke materialen die goed zijn afgewerkt met een luxe en rijke uitstraling. Bijvoorbeeld zware houten of leren meubelen en patroonvloeren. Vaak is er een overdaad aan versieringen en details, geïnspireerd op stijlperiodes uit de geschiedenis. Denk aan plafonds met rozetten en sierlijsten, maar ook houtsnijwerk, architraven en paneeldeuren. De meubelen worden symmetrisch opgesteld, wat rust uitstraalt.

 

De geschaafde of geschuurde eiken vloer Verouderd Eiken Dubbel Gerookt Naturel past goed in een traditioneel klassiek interieur. Door het langdurig “roken” met ammoniadampen ontstaan prachtige kleurnuances waardoor elke vloer uniek wordt. De vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals brede parketdelen en visgraat, maar ook als diagonaal blokpatroon (hier afgebeeld).

 

Wilt u uw klassieke interieur iets actueler inrichten, dan is het aan te raden uw muren en meubelen warm en neutraal te houden. Gebruik niet te veel verschillende kleuren en houd de basis bijvoorbeeld gebroken wit. Dit geeft een mooi contrast met de vloer.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout