Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Maple

Vanaf Op aanvraag

Esdoornhout, met zijn lichte kleur en fijne nerf, is perfect voor een modern interieur, waar ruimtecreatie en een lichtgekleurd palet centraal staan. Brede parketdelen en een dubbele visgraat zijn populaire patronen die een eigentijdse elegantie toevoegen aan de ruimte.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Maple (esdoorn) is een harde houtsoort die bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Door de lichte kleurstelling en fijne nerf past esdoornhout uitstekend in een modern interieur. De natuurlijke lichtgekleurde tinten van esdoorn brengen een gevoel van lichtheid en frisheid in de ruimte, wat perfect is voor een eigentijdse inrichting.

 

Voor een moderne uitstraling kunnen brede parketdelen van esdoornhout worden gebruikt. Dit patroon laat de ruimte langer lijken en creëert een tijdloze elegantie die nooit uit de mode raakt. Een andere optie is het gebruik van een modern-klassiek patroon, zoals een dubbele visgraat. Dit patroon voegt een vleugje luxe en exclusiviteit toe aan de ruimte en doet denken aan oude, traditionele vloeren.

 

In een moderne inrichting staat het creëren van ruimte centraal. Dit wordt bereikt door te kiezen voor een lichte kleur op de vloer en de wand. Moderne interieurs kenmerken zich verder door geometrische vormen en het gebruik van primaire kleuren, zoals wit, zwart en grijs. Deze strakke kleurenpaletten bieden een perfecte achtergrond voor het toevoegen van accentkleuren, waardoor de ruimte levendig en dynamisch wordt.

 

Het herhalen van de gebruikte kleuren in het interieur zorgt voor een gevoel van harmonie en ruimtelijkheid. Door consistent te blijven in kleurgebruik, worden visuele afleidingen geminimaliseerd en ontstaat er een gevoel van rust en balans in de ruimte.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout