Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Nightshade Evening Glow

Vanaf Op aanvraag

Een felle kleur is hier heel goed mee te combineren. Herhaling van de gebruikte kleuren zorgt vervolgens voor rust en ruimte in het interieur.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Roodbruin getinte vloeren creëren een warme en knusse sfeer in de ruimte, maar kunnen optisch de ruimte wat kleiner laten lijken. Om deze optische illusie te compenseren, kunt u kiezen voor een strokenvloer met of zonder V-groef, waardoor diepte wordt gecreëerd. Het is aan te raden om de stroken in de richting van het licht te plaatsen om dit effect extra te benadrukken. Bovendien kan het gebruik van plinten in dezelfde kleur als de vloer helpen om de ruimte groter te laten lijken.

 

Een mooie roodbruine tint heeft de vloer Sherazade Nightshade Evening Glow. Deze geschaafde, speciaal behandelde en mild verouderde vloer is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Door de speciale kleurstelling past deze vloer bij veelal bij moderne inrichtingen. Deze vloer is verkrijgbaar in diverse patronen. Kiest u voor stroken van 90 mm breed, dan past hij goed in een moderne inrichting. Moderne inrichtingen kenmerken zich door geometrische vormen en primaire kleuren, zoals wit, zwart en grijs. Een felle kleur is hier heel goed mee te combineren. Herhaling van de gebruikte kleuren zorgt vervolgens voor rust en ruimte in het interieur.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout