Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Eiken Premier

Vanaf Op aanvraag

Eiken Premier, met zijn rustige uitstraling en karakteristieke spiegels en vlammen, biedt een veelzijdige keuze voor diverse interieurstijlen en is ideaal voor combinatie met vloerverwarming volgens de voorschriften van de parketleverancier en installateur.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eiken is een bijzonder geliefde houtsoort voor interieurs vanwege zijn veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Met zijn neutrale kleurstelling past eiken moeiteloos bij diverse interieurstijlen, waardoor het een populaire keuze is voor vloeren in zowel moderne als klassieke ruimtes. Eiken Premier, gekenmerkt door het ontbreken van knoesten en minimale kleurverschillen, straalt rust uit met karakteristieke, glanzende spiegels en vlammen die de vloer een unieke uitstraling geven.

 

Een eiken vloer biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, variërend van traditionele patronen zoals visgraat, Hongaarse punt, Weense punt, tot meer eigentijdse blokpatronen of zelfs volledig eigen ontwerpen. Daarnaast is een plankenvloer met brede delen tot wel 180 mm een prachtige optie om de natuurlijke schoonheid van eikenhout te accentueren.

 

De warme geelbruine tinten van eikenhout creëren een uitnodigende sfeer en voegen gezelligheid toe aan elke ruimte. Deze vloeren laten zich uitstekend combineren met andere natuurlijke materialen, vaak in natuurlijke of vergrijsde tinten, waardoor een harmonieus en evenwichtig interieur ontstaat. Accessoires en meubels met organische vormen dragen bij aan het gevoel van verbondenheid met de natuur.

 

Vanwege de beperkte werking van eikenhout is het goed te combineren met vloerverwarming, mits de voorschriften en richtlijnen van zowel de parketleverancier als de installateur strikt worden nageleefd. Dit zorgt voor een comfortabele en sfeervolle leefomgeving met een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout