Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Basralocus

Vanaf Op aanvraag

Basralocus, een duurzame houtsoort met een natuurlijke glans en bruinrode gloed, biedt veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Het combineren van de vloerkleur met meubilair wordt aanbevolen voor een gebalanceerd effect, terwijl het gebruik van lichte wanden en plafonds de ruimte groter doet lijken.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Basralocus, een duurzame houtsoort met een natuurlijke glans, kenmerkt zich door zijn bruinrode gloed en een middelfijne tot matig grove nerf, soms met een warrig of kruisdradig verloop. Deze houtsoort is verkrijgbaar in stroken en visgraat in diverse afmetingen, waardoor het geschikt is voor verschillende ontwerpstijlen en toepassingen.

 

De natuurlijke bruine kleur van Basralocus biedt veel mogelijkheden voor combinaties met andere kleuren in het interieur. Het wordt aanbevolen om de vloerkleur iets lichter of donkerder te kiezen dan de kleur van het meubilair, om een gebalanceerd en harmonieus geheel te creëren. Als vloer en meubilair echter dezelfde kleur en houtsoort hebben, kan het toevoegen van een vloerkleed met een contrasterende kleur helpen om visuele interesse toe te voegen en de ruimte op te breken.

 

Om een ruimtelijker gevoel te creëren, wordt geadviseerd om bij het gebruik van bruine houtsoorten de wanden en het plafond licht van kleur te houden. Dit zorgt voor een luchtige en open uitstraling in de ruimte, waardoor deze groter lijkt en een gevoel van ruimte en comfort ontstaat.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout