Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Muteneye

Vanaf Op aanvraag

Muteneye, een zeer harde houtsoort afkomstig uit Tropisch West-Afrika, biedt prachtige kleurnuances en een uniek lijnenspel, wat het ideaal maakt voor diverse vloerontwerpen in sfeervolle interieurs.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Muteneye, afkomstig uit Tropisch West-Afrika, is een zeer harde houtsoort met unieke eigenschappen. Het kernhout varieert van geelbruin tot diep, tamelijk donkerbruin en bezit van nature een hoge glans. De nerfstructuur varieert van fijn tot matig grof, wat resulteert in een prachtig lijnenspel en kleurnuances. Dit maakt Muteneye tot een zeer aparte en esthetisch aantrekkelijke houtsoort.

 

Vanwege zijn hardheid laat Muteneye zich uitstekend verwerken tot smalle stroken en bourgognevloeren, wat de mogelijkheden voor vloerontwerpen diversifieert. De warme bruine tinten van Muteneye vloeren passen perfect in een sfeervol interieur en kunnen goed worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen, vaak in natuurlijke of vergrijsde tinten. Accessoires en meubels in dergelijke interieurs vertonen vaak grillige, glooiende, organische vormen, waardoor ze lijken alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn voortgekomen.

 

Hoewel Muteneye van nature een middelmatige werking vertoont, is het niet direct aan te raden om Muteneye parket toe te passen in combinatie met vloerverwarming. Het is belangrijk om de specifieke eigenschappen van deze houtsoort in overweging te nemen bij het plannen van uw vloerproject.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout