Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Grigio Warm Grijs

Vanaf Op aanvraag

Grigio Warm Grijs is een voorbeeld van een transparant wit geoliede vloer, perfect voor een sfeervolle of klassieke inrichting en goed te combineren met verschillende materialen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Transparant geoliede vloeren zijn een prachtige keuze voor wie de natuurlijke schoonheid van hout wil benadrukken. Deze vloeren laten duidelijk de houtnerfstructuur zien, waardoor elke plank uniek is en een authentieke uitstraling heeft. Door te werken met een wit getinte olie krijgt de vloer een helder en licht oppervlak, waardoor de ruimte een frisse en moderne uitstraling krijgt.

 

Een voorbeeld van een vloer met een transparant witte tint is Grigio Warm Grijs. Deze geschaafde verouderde vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Als basis wordt eiken rustiek extra genomen, dat na het verouderproces door een semi-transparante witte kleurolie is gemanipuleerd. Dit zorgt voor een unieke en karaktervolle uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen.

 

De Grigio Warm Grijs vloer is geschikt voor diverse legpatronen, zoals brede parketdelen of een modern-klassiek patroon zoals een grote visgraat. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de vloer aan te passen aan de specifieke stijl en wensen van de ruimte.

 

Bijna alle uitvoeringen van deze vloer zijn geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort en warmte in huis. Transparant witte vloeren passen goed in een sfeervolle of klassieke inrichting en kunnen worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen, maar ook met goed afgewerkte, glanzende en luxe materialen. Paneeldeuren, architraven en mooie, hoge, witgelakte plinten zijn details die de stijl van de ruimte versterken en mogen in dit interieur niet ontbreken.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout