Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Beuken Premier

Vanaf Op aanvraag

Beuken Premier, een harde houtsoort met grote werking en licht roze tot geel/roze kleur, is ideaal voor romantische interieurs maar niet geschikt voor vloerverwarming.

 

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beuken Premier is een harde houtsoort die bekend staat om zijn wat onstabiele karakter en grote werking. De kleur van het kernhout varieert van witachtig tot licht roze, en na verloop van tijd verandert het in een licht geel/roze tint. Het hout kan soms een golvende structuur hebben, maar is meestal rechtdradig. Door de grote werking van deze houtsoort is Beuken Premier niet geschikt om te combineren met vloerverwarming.

 

Beuken Premier past uitstekend in een romantische inrichting. Een romantisch interieur wordt gekenmerkt door goed afgewerkte, sierlijke, glanzende en luxe materialen die een rijke uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld aan een elegante kroonluchter die een verfijnde sfeer creëert. In een romantisch interieur spelen kleuren vaak een symbolische rol; rood staat bijvoorbeeld voor liefde. Daarnaast zijn pasteltinten en barokkleuren zoals goud en zilver zeer populair. Franse lelies, guirlandes en bloemen worden vaak gebruikt als decoratie, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout