Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Eiken Rustiek Extra

Vanaf Op aanvraag

Eiken, een populaire houtsoort voor interieurs, biedt veelzijdigheid en neutraliteit die passen bij verschillende interieurstijlen. Eiken Rustiek Extra straalt een landelijke charme uit en kan worden gebruikt in diverse patronen, van visgraat tot brede planken.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eiken is een uiterst geliefde houtsoort voor interieurtoepassingen vanwege zijn veelzijdigheid en neutrale kleurstelling, die naadloos past bij diverse interieurstijlen. Eiken Rustiek Extra, met kleine tot middelgrote knoesten van maximaal 3 cm en een licht kleurverschil tussen de planken, straalt een landelijke charme uit die perfect past bij een rustiek interieur.

 

Een eiken vloer biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden, van klassieke visgraat- en Hongaarse punt patronen tot blokpatronen en zelfs volledig aangepaste ontwerpen. Brede planken tot wel 180 mm voegen een gevoel van luxe toe aan elke ruimte en benadrukken de natuurlijke schoonheid van het eikenhout.

 

De warme, gele en bruine tinten van eiken geven een gevoel van warmte en gezelligheid aan de ruimte, waardoor ze perfect passen bij andere natuurlijke materialen, vaak in natuurlijke of vergrijsde tinten. Accessoires en meubels met organische vormen versterken het natuurlijke karakter van de eiken vloer, waardoor een harmonieus en uitnodigend interieur ontstaat.

 

Vanwege de beperkte werking van eiken is deze houtsoort goed te combineren met vloerverwarming, mits alle protocollen van de parketleverancier en installateur zorgvuldig worden opgevolgd, waardoor het comfort en de warmte van de vloer worden gemaximaliseerd.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout