Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Nightshade Twilight

Vanaf Op aanvraag

Grijstinten zijn momenteel populair voor vloeren, zoals het voorbeeld Sherazade Nightshade Twilight, ideaal voor moderne interieurs met mogelijkheden voor diverse patronen en designs.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Grijstinten geven de vloer een mooi, sleets uiterlijk. Grijs getinte vloeren zijn uitermate populair op dit moment en worden veel gebruikt door interieurarchitecten en stylistes.

 

Een voorbeeld van een grijs getinte vloer is Sherazade Nightshade Twilight. Deze geschaafde, speciaal behandelde en mild verouderde vloer is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Grijze eiken vloeren passen prima in een moderne inrichting, gekenmerkt door geometrische vormen en primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Een felle kleur is hier heel goed mee te combineren, en herhaling van de gebruikte kleuren zorgt voor rust en ruimte in het interieur.

 

Sherazade Nightshade Twilight vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei patronen, zoals een visgraatpatroon, een Hongaarse of Weense punt, een blokpatroon of een volledig zelf verzonnen patroon. Maar ook brede parketdelen met deze houtsoort zijn prachtig.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout