Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Grigio Puur Grijs Naturel

Vanaf Op aanvraag

Grigio Puur Grijs vloeren, met hun geschaafde, geloogde en mild verouderde afwerking, zijn een populaire keuze vanwege hun moderne uitstraling en veelzijdigheid, perfect voor hedendaagse interieurs.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Grijstinten voegen een subtiel verouderd karakter toe aan de vloer, waardoor het een mooi, sleets uiterlijk krijgt. Op dit moment zijn grijstinten enorm populair en worden ze veel gebruikt door interieurarchitecten en stylistes vanwege hun veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Een voorbeeld van een grijstintige vloer is Grigio Puur Grijs. Deze vloer, gekenmerkt door zijn geschaafde, geloogde en mild verouderde afwerking, is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor elk interieur een passende optie is.

 

Grigio Puur Grijs vloeren worden gekenmerkt door het gebruik van extra witte pigmenten, wat resulteert in een moderne uitstraling en een fris gevoel aan de ruimte geeft. Deze eigentijdse vloeren zijn perfect geschikt voor moderne inrichtingen, die zich kenmerken door strakke lijnen, geometrische vormen en het gebruik van primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Het toevoegen van een felle kleur kan een interessant contrast creëren en de ruimte verlevendigen, terwijl herhaling van kleuren zorgt voor een gevoel van harmonie en ruimte in het interieur.

 

Grigio Puur Grijs vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, waaronder visgraat, Hongaarse of Weense punt, blokpatroon en meer, waardoor u creatief kunt zijn en uw eigen unieke stijl kunt creëren. Bovendien kunnen brede parketdelen met deze grijstintige houtsoort een prachtige toevoeging zijn aan elke ruimte, waardoor een tijdloze en elegante uitstraling wordt gerealiseerd.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout