Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Sandscape Burnt Amber Sand

Vanaf Op aanvraag

Sherazade Sandscape Burnt Amber Sand is een voorbeeld van een naturel getinte vloer, perfect voor diverse interieurstijlen en verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals een Hongaarse punt van 140×700 mm.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door geschaafde vloeren met een naturel olie af te werken, behouden ze de prachtige, warme kleur en de natuurlijke structuur van het eiken. De geelbruine kleur van eikenhout geeft de ruimte een gevoel van warmte en gezelligheid. Dankzij de neutrale basiskleur van eikenhout is het mogelijk om het met veel verschillende kleuren te combineren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse interieurstijlen.

 

Bij het kiezen van de vloerkleur is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze ofwel twee tinten lichter, ofwel een stuk donkerder is dan de kleur van uw meubelen. Hoewel het mogelijk is om vloer en meubilair in dezelfde kleur en houtsoort te hebben, wordt het aanbevolen om een vloerkleed met een contrasterende kleur tussen te leggen om visueel evenwicht te behouden.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Sherazade Sandscape Burnt Amber Sand. Deze geschaafde, speciaal behandelde en mild verouderde vloer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en patronen, zoals een Hongaarse punt van 140×700 mm. Dankzij de neutrale kleurstelling past deze vloer bij vele soorten interieurs, waardoor het een tijdloze en veelzijdige keuze is voor elke ruimte.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout