Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Pastis Patina

Vanaf Op aanvraag

Een voorbeeld van een diepe grijsbruintint is de Pastis Patina, een geschuurde en gekleurde eiken vloer die perfect past in moderne, sfeervolle interieurs en kan worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De kleur van de vloer, het plafond en de muren kan een grote invloed hebben op hoe een kamer wordt waargenomen. Met de juiste kleurencombinaties kunt u de ruimte optisch groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of warmer laten lijken. Diepe grijstinten op de vloer in combinatie met lichtgekleurde muren en plafonds kunnen bijvoorbeeld de illusie wekken van een bredere ruimte. Aan de andere kant kan het kiezen van een diepe grijstint voor de vloer en een donker plafond de ruimte juist lager doen lijken. Het is daarom van essentieel belang om uw vloerkeuze af te stemmen op uw andere interieurvoorkeuren en het gewenste effect dat u wilt bereiken.

 

Een voorbeeld van een diepe grijsbruintint is de Pastis Patina. Door een uniek proces ontstaan prachtige kleurnuances, waardoor elke vloer uniek wordt. Deze geschuurde en gekleurde eiken vloer is momenteel enorm populair, vooral wanneer gebruikt met brede parketdelen. De Pastis Patina vloeren passen perfect in moderne, sfeervolle interieurs en kunnen goed worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen, vaak in natuurlijke of vergrijsde tinten. De accessoires en meubels in dergelijke interieurs hebben vaak grillige, glooiende, organische vormen, waardoor ze lijken alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn ontstaan.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout