Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Eiken QFQ

Vanaf Op aanvraag

Eiken QFQ biedt een knoestvrij oppervlak met karakteristieke glanzende spiegels en rechte structuren, waardoor het perfect past in diverse interieurstijlen en ideaal is voor combinatie met vloerverwarming volgens de voorschriften van de parketleverancier en installateur.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eiken is een van de meest geliefde houtsoorten voor interieurs, dankzij zijn veelzijdigheid en tijdloze esthetiek. Eiken QFQ, gekenmerkt door zijn knoestvrije oppervlak, biedt een rustige uitstraling met karakteristieke glanzende spiegels en rechte structuren, waardoor het de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een strak en stijlvol interieur. Dit hoogwaardige eikenhout, afkomstig uit het midden van de stam, is bijzonder hard en stabiel, waardoor het duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert.

 

Een eiken vloer biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, variƫrend van traditionele patronen zoals visgraat, Hongaarse punt, Weense punt, tot eigentijdse blokpatronen of zelfs volledig aangepaste ontwerpen. Daarnaast is een bourgognevloer met brede delen tot wel 180 mm een prachtige optie om de natuurlijke schoonheid van eikenhout te accentueren.

 

De warme geelbruine tinten van eikenhout dragen bij aan een uitnodigende sfeer en voegen gezelligheid toe aan elke ruimte. Deze vloeren laten zich uitstekend combineren met andere natuurlijke materialen, vaak in natuurlijke of vergrijsde tinten, waardoor een harmonieus en evenwichtig interieur ontstaat. Accessoires en meubels met organische vormen dragen bij aan het gevoel van verbondenheid met de natuur.

 

Dankzij de beperkte werking is eikenhout uitstekend te combineren met vloerverwarming, mits alle voorschriften en richtlijnen van zowel de parketleverancier als de installateur strikt worden nageleefd. Dit resulteert in een comfortabele en sfeervolle leefomgeving met een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout