Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Panga Panga

Vanaf Op aanvraag

Panga Panga, afkomstig uit Mozambique en Tanzania, biedt een donkerbruin tot zwartbruin kernhout met een grove nerf en een rijke, volle donkerbruine gloed. Ideaal voor vloeren die contrasten creëren en perfect passen in moderne inrichtingen met geometrische vormen en primaire kleuren.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Panga Panga komt hoofdzakelijk voor in Mozambique en Tanzania. Het kernhout varieert meestal van donkerbruin tot zwartbruin, met soms gevulde houtvaten of poriën die het onderscheiden van Wengé door hun gele stof. De nerf is grof, en de houtsoort straalt een rijke, volle donkerbruine gloed uit. Deze prachtige houtsoort leent zich goed voor verwerking tot smalle stroken en diverse patronen.

 

Zwartbruine vloeren zijn ideaal om contrasten mee te creëren en doen het perfect in combinatie met muren in een lichte kleur. Ze zijn dan ook goed toe te passen in moderne interieurs, die zich kenmerken door geometrische vormen en primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Het gebruik van felle kleuren kan hier ook goed mee gecombineerd worden, waarbij herhaling van de kleuren zorgt voor rust en ruimte in het interieur.

 

Gezien de geringe werking van Panga Panga is deze houtsoort goed te combineren met vloerverwarming, mits alle protocollen van zowel de parketleverancier als de installateur nauwkeurig worden nageleefd.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout