Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Afrormosia

Vanaf Op aanvraag

Afrormosia, met zijn warme kleurtinten en fijne nerf, biedt een natuurlijke uitstraling aan interieurs. Tapisstroken van Afrormosia zijn ideaal voor ruimtelijke effecten en kunnen goed worden gecombineerd met vloerverwarming.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Afrormosia, met zijn geelbruine tot donkerbruine kleur en fijne rechtdradige nerf, biedt een warme en natuurlijke uitstraling aan elk interieur. Deze veelzijdige houtsoort is verkrijgbaar als tapis-, bourgogne- en mozaïekparket, waardoor er diverse ontwerpmogelijkheden zijn voor vloertoepassingen.

 

Tapisstroken van Afrormosia zijn ideaal voor het creëren van een ruimtelijk effect in een kamer, vanwege hun relatief smalle breedte die een gevoel van grotere ruimtelijkheid geeft. Dit staat in contrast met planken van grotere lengten. Bovendien zijn Afrormosia tapisstroken goed geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming vanwege hun geringe dikte, waardoor de warmte efficiënt wordt geleid zonder significant rendementsverlies.

 

Bruin getinte vloeren, zoals die van Afrormosia, passen perfect in een sfeervol interieur en kunnen goed worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen, vaak in natuurlijke of vergrijsde tinten. Accessoires en meubels met organische vormen dragen bij aan het gevoel van verbondenheid met de natuur, waardoor een harmonieuze en uitnodigende sfeer ontstaat.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout