Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Beuken Gestoomd

Vanaf Op aanvraag

Beuken Gestoomd, met zijn lichte roze tot lichtrode kleur en fijne nerf, is een stabiele, tamelijk harde houtsoort die goed past in een romantisch interieur, maar niet geschikt is voor vloerverwarming.

 

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beuken Gestoomd heeft een zeer lichte roze tot lichtrode kleur en een fijne nerf, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor diverse interieurstijlen. Beuken is een tamelijk harde houtsoort, die door het stomen en vervolgens drogen onder hoge temperatuur wat stabieler wordt. Echter, door de grote werking van deze houtsoort is het niet geschikt om te combineren met vloerverwarming.

 

Beuken Gestoomd past bijzonder goed in een romantische inrichting. Een romantisch interieur kenmerkt zich door goed afgewerkte, sierlijke, glanzende en luxe materialen die een rijke uitstraling hebben. Denk bijvoorbeeld aan een kroonluchter die de ruimte een elegante en verfijnde sfeer geeft. De kleuren in een romantisch interieur hebben soms een symbolische betekenis; bijvoorbeeld rood, dat staat voor de liefde. Daarnaast zijn ook pasteltinten en barokkleuren zoals goud en zilver populair in een romantische inrichting. Franse lelies, guirlandes en bloemen worden vaak gebruikt als decoratie, geïnspireerd door de natuur.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout