Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Kersen

Vanaf Op aanvraag

Amerikaans Kersen is een zachte houtsoort met grillige vlammen en een dieprode kleur. Het brengt een warme en knusse sfeer in klassieke interieurs en past goed bij donkere meubels.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Amerikaans Kersen is een zachte houtsoort die wordt gekenmerkt door de grillige vlammen in het hout. Vanwege de geringe stamdikte is Kersen alleen verkrijgbaar in smalle maten, zowel in stroken als patronen. De warme, rode tint van een Kersen vloer brengt een knusse sfeer in de ruimte, vooral in klassieke interieurs. De dieprode kleur van Kersen verrijkt de ruimte en roept een sfeer op van vervlogen tijden.

 

Kersen wordt vaak gebruikt in klassieke interieurs, waar het goed past bij stijlvolle meubels. Door gebruik te maken van donkere meubels komt de warme sfeer van de Kersen vloer nog beter tot zijn recht. Daarnaast kan Kersen ook perfect worden toegepast in bredere delen met vellingkanten, vooral in meer landelijke omgevingen.

 

In een landelijk interieur kunnen klassieke meubels op basis van donker notenhout of gerookt eikenhout perfect samengaan met een Kersen vloer, waardoor een harmonieuze en sfeervolle uitstraling ontstaat.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout