Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Rood Amerikaans Eiken

Vanaf Op aanvraag

Rood Amerikaans Eiken, met zijn prachtige vlamkarakter en warme kleur, is ideaal voor een romantisch interieur met verfijnde details en luxe accenten, maar niet geschikt voor vloerverwarming vanwege de grote werking.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Rood Amerikaans Eiken, hoewel minder hard dan zijn Europese tegenhanger, is een uitstekende keuze voor parketvloeren vanwege zijn natuurlijke schoonheid en karakter. Het kernhout heeft een roodachtig lichtbruine kleur en wordt gekenmerkt door een grove nerf en een prachtig vlamkarakter, waardoor elke plank levendig en uniek is. Deze kenmerken geven de vloer een warme uitstraling die perfect past bij een romantisch interieur.

 

Een romantische inrichting kenmerkt zich door het gebruik van verfijnde, sierlijke en luxueuze materialen met een rijke uitstraling. Denk aan elegante kroonluchters en goed afgewerkte meubels. Kleuren spelen een belangrijke rol, waarbij rood vaak wordt geassocieerd met liefde, terwijl pasteltinten en barokke kleuren zoals goud en zilver veel voorkomen. Patronen zoals Franse lelies, guirlandes en bloemmotieven worden vaak gebruikt, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid.

 

Rood Amerikaans Eiken is verkrijgbaar in verschillende legpatronen, waaronder bourgogne stroken en tapisparket, waardoor het aanbod aan ontwerpmogelijkheden divers is. Vanwege de aanzienlijke werking van het hout is het echter niet geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout