Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Afzelia Doussie

Vanaf Op aanvraag

Traditioneel Afzelia Doussie verkleurt van een geelachtig lichtbruin naar een rijk roodbruin binnen twee jaar, wat zorgt voor een warme, duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloer.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Traditioneel Afzelia Doussie is een houtsoort die bekend staat om zijn prachtige verkleuring en duurzaamheid. Bij plaatsing heeft het hout een frisse, levendige kleur die met de tijd verandert en verdiept. De initiƫle kleur van Afzelia Doussie varieert van geelachtig tot lichtbruin en kan op de linkerkant van de voorbeelden worden gezien. Na ongeveer twee jaar, verkleurt het hout naar een dieper, rijker roodbruine tint, zoals te zien is aan de rechterkant van de voorbeelden.

 

Deze natuurlijke verkleuring voegt karakter en warmte toe aan het interieur en maakt Afzelia Doussie een populaire keuze voor traditionele houten vloeren. Het hout heeft een fijne nerf en een gelijkmatige textuur, wat bijdraagt aan de elegante uitstraling van de vloer. De duurzaamheid en harde aard van Afzelia Doussie maken het geschikt voor intensief gebruik, terwijl de prachtige kleurverandering het esthetisch aantrekkelijk maakt over de tijd.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout