Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Eiken Bruuk

Vanaf Op aanvraag

Eiken Bruut, met zijn robuuste karakter en grote knoesten, voegt een stoere uitstraling toe aan elk interieur, terwijl de warme geelbruine tinten een gezellige ambiance creëren die goed samengaat met natuurlijke materialen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eiken is een veelgevraagde houtsoort voor interieurtoepassingen vanwege zijn veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Eiken Bruut, met zijn robuuste karakter, voegt een stoere en authentieke dimensie toe aan elk interieur. Deze vloer onderscheidt zich door zijn grote knoesten en variërende kleurpatronen, waardoor elke plank uniek is. De knoesten kunnen een doorsnede hebben tot wel 7 cm, en droogscheuren dragen bij aan het ruwe, natuurlijke karakter van het hout.

 

Een eiken Bruut vloer is verkrijgbaar in diverse legpatronen, waaronder visgraat, Hongaarse punt, blokpatroon en brede planken tot wel 180 mm breed. Deze variatie biedt de mogelijkheid om het vloerontwerp aan te passen aan de specifieke stijl en smaak van elke ruimte. De warme geelbruine tinten van eiken dragen bij aan een gezellige en uitnodigende sfeer, waardoor ze perfect samengaan met andere natuurlijke materialen en vergrijsde kleurtinten.

 

Accessoires en meubels met organische vormen voegen een natuurlijk accent toe aan het interieur, wat de verbinding met de natuur versterkt. Dankzij de beperkte werking is eiken Bruut goed te combineren met vloerverwarming, mits de voorschriften van de parketleverancier en installateur worden opgevolgd.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout