Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Gerookt Zwart

Vanaf Op aanvraag

Klassieke interieurs kenmerken zich door luxe materialen en symmetrische opstellingen, waarbij een geschaafde eiken vloer zoals Verouderd Eiken Gerookt Zwart goed past, terwijl warme en neutrale kleuren een tijdloos contrast bieden.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klassieke interieurs kenmerken zich door authentieke materialen die goed zijn afgewerkt met een luxe en rijke uitstraling, zoals zware houten of leren meubelen en patroonvloeren. Vaak is er een overdaad aan versieringen en details, geïnspireerd op stijlperiodes uit de geschiedenis, zoals plafonds met rozetten en sierlijsten, houtsnijwerk, architraven en paneeldeuren. De meubelen worden symmetrisch opgesteld, wat rust uitstraalt.

 

De geschaafde of geschuurde eiken vloer Verouderd Eiken Gerookt Zwart past goed in een traditioneel klassiek interieur. Door het “roken” met ammoniadampen ontstaan prachtige kleurnuances waardoor elke vloer uniek wordt. De vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals brede parketdelen en visgraat, maar ook als diagonaal blokpatroon (hier afgebeeld).

 

Wilt u uw klassieke interieur iets actueler inrichten, dan is het aan te raden uw muren en meubelen warm en neutraal te houden. Gebruik niet te veel verschillende kleuren en houd de basis bijvoorbeeld gebroken wit. Dit geeft een mooi contrast met de vloer.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout