Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Amerikaanse Noten

Vanaf Op aanvraag

Amerikaans Noten, een chique houtsoort uit Noord-Amerika, varieert in kleur van licht grijsachtig bruin tot warm donkerbruin. Ideaal voor moderne inrichtingen met lichte muren en geometrische vormen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Amerikaans Noten, afkomstig uit het oosten van Noord-Amerika, is een chique en moderne houtsoort. Het kernhout varieert van licht grijsachtig bruin tot warm donkerbruin, vaak met een fraaie zwartachtige tekening. Soms is het hout warrig of golvend, maar meestal is het rechtdradig. De nerf is fijn tot matig grof, en het spint is witachtig, wat soms zichtbaar is als een speels randje in de donkere vloer.

 

Parketfabriek Lieverdink levert Noten in verschillende breedtes tapis stroken en bourgogne. Zwartbruine vloeren zijn ideaal om contrasten mee te creƫren en passen perfect in combinatie met lichte muren. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor een moderne inrichting, die zich kenmerkt door geometrische vormen en primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Het toevoegen van een felle kleur kan een levendig accent geven, terwijl herhaling van de gebruikte kleuren zorgt voor rust en ruimte in het interieur.

 

Vanwege de middelmatige werking van Amerikaans Noten wordt het niet direct aanbevolen om dit parket te combineren met vloerverwarming. Als men toch kiest voor vloerverwarming, is het belangrijk dat alle protocollen van de parketleverancier en installateur strikt worden nageleefd om schade aan de vloer te voorkomen.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout