Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Pastis Soft Copper

Vanaf Op aanvraag

Roodbruin getinte vloeren, zoals Pastis Soft Copper, creëren een warme, knusse sfeer maar kunnen de ruimte optisch kleiner doen lijken. Een strokenvloer met of zonder V-groef kan de ruimte optisch verlengen, vooral wanneer de stroken in de richting van het licht worden geplaatst.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Roodbruin getinte vloeren, zoals Pastis Soft Copper, creëren een warme, knusse sfeer maar kunnen de ruimte optisch kleiner doen lijken. Een strokenvloer met of zonder V-groef kan de ruimte optisch verlengen, vooral wanneer de stroken in de richting van het licht worden geplaatst. Door plinten in dezelfde kleur als de vloer te kiezen, lijkt de ruimte ook groter.

 

Pastis Soft Copper wordt gekenmerkt door prachtige kleurnuances, dankzij een uniek proces, waardoor elke vloer uniek is. Deze geschuurde vloer is verkrijgbaar in diverse patronen, waarbij stroken van 90mm breed goed passen in moderne inrichtingen, die gekenmerkt worden door geometrische vormen en primaire kleuren. Het gebruik van felle kleuren kan goed worden gecombineerd, en herhaling van deze kleuren zorgt voor een gevoel van rust en ruimte in het interieur.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout