Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Pastis Mauve

Vanaf Op aanvraag

Gemanipuleerde geschuurde eiken vloeren, afgewerkt met een witte semi-transparante naturel olie zoals de Pastis Mauve, behouden de warme kleur en structuur van het hout, waardoor ze passen bij verschillende interieurstijlen. Een vloerkleur die twee tinten lichter of donkerder is dan het meubilair wordt aanbevolen, maar een contrasterend vloerkleed kan ook worden gebruikt voor visuele variatie.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door gemanipuleerde geschuurde vloeren met een witte semi-transparante naturel olie af te werken, blijven de prachtige, warme kleur en de natuurlijke structuur van het eiken behouden. Eikenhout staat bekend om zijn geelbruine kleur, die een gevoel van warmte en gezelligheid aan de ruimte toevoegt. Vanwege de neutrale basiskleur van eikenhout is het een veelzijdige keuze die goed te combineren is met verschillende kleuren en interieurstijlen.

 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleur van uw vloer en meubels goed op elkaar zijn afgestemd. Over het algemeen wordt aanbevolen om de vloerkleur twee tinten lichter of donkerder te laten zijn dan de kleur van uw meubels. Dit creƫert een aangenaam contrast en voorkomt dat de ruimte te eentonig wordt. Als u ervoor kiest om zowel de vloer als het meubilair in dezelfde kleur en houtsoort te hebben, raden we aan om een vloerkleed met een contrasterende kleur tussen te leggen. Dit zorgt voor visuele variatie en voegt diepte toe aan de ruimte.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Pastis Mauve. Deze vloer heeft een licht grijsbruine kleurstelling die goed past bij verschillende soorten interieurs. De Pastis Mauve is verkrijgbaar in verschillende patronen, waaronder een walvisgraat van 120 x 600 mm. Dit patroon voegt een uniek en stijlvol element toe aan de ruimte en geeft het interieur een eigentijdse uitstraling.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout