Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Bamboe

Vanaf Op aanvraag

Transparant geoliede vloeren, zoals Grigio Warm Grijs, tonen de natuurlijke houtnerfstructuur en passen perfect in een sfeervolle of klassieke inrichting, en zijn veelzijdig te combineren met diverse materialen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Transparant geoliede vloeren onthullen duidelijk de prachtige houtnerfstructuur, waardoor elke plank zijn unieke karakter behoudt. Met een wit getinte olie krijgt de vloer een helder en licht oppervlak, wat een frisse uitstraling aan de ruimte geeft. Neem bijvoorbeeld Grigio Warm Grijs, een geschaafde verouderde vloer op basis van eiken rustiek extra, die na het verouderingsproces behandeld wordt met een semi-transparante witte kleurolie voor een unieke uitstraling. Deze vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals brede parketdelen of een modern-klassiek patroon zoals een grote visgraat.

 

Bijna alle varianten van deze vloer zijn geschikt voor vloerverwarming, wat extra comfort en warmte biedt. Transparant witte vloeren passen goed in sfeervolle of klassieke interieurs en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen. Ze vormen ook een harmonieus geheel met luxe elementen, zoals goed afgewerkte, glanzende materialen. In een dergelijke setting zijn details zoals paneeldeuren, architraven en mooie, hoge, witgelakte plinten onmisbaar, omdat ze bijdragen aan de algehele esthetiek en stijl van de ruimte.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout