Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Traditioneel Eiken Premier Gestoomd

Vanaf Op aanvraag

Gestoomde eiken vloeren zijn populair vanwege hun mooie kleurnuances en passen goed in sfeervolle of klassieke interieurs, waar ze kunnen worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen en luxe afwerkingen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eiken Premier Gestoomd, met zijn hoog looizuurgehalte, biedt de mogelijkheid om het eikenhout te stomen of te roken, waardoor de houtsoort een prachtige donkerbruine kleur krijgt. Gestoomde eiken vloeren zijn momenteel zeer geliefd vanwege de mooie kleurnuances die ontstaan door het stoomproces. Door de vloer te oliƫn, kan een prachtige diepbruine kleur worden bereikt, waardoor gestoomde eiken vloeren perfect passen in een sfeervolle of klassieke inrichting.

 

De veelzijdigheid van gestoomde eiken vloeren maakt ze goed te combineren met andere natuurlijke materialen, maar ook met luxe en glanzende materialen. Paneeldeuren, architraven en hoge, witgelakte plinten dragen bij aan de klassieke uitstraling van het interieur en vormen een perfecte aanvulling op een gestoomde eiken vloer.

 

Gestoomde eiken vloeren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan patronen, waaronder visgraat en Hongaarse punt, maar ook in brede planken tot wel 180 mm breedte, waardoor er voor elk interieur een passende optie is.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout