Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Pastis Taupe

Vanaf Op aanvraag

Pastis Taupe vloeren, afgewerkt met naturel olie, behouden de warme kleur en natuurlijke uitstraling van eikenhout, passen goed bij verschillende interieurstijlen en zijn verkrijgbaar in diverse patronen, zoals een walvisgraat van 140×700 mm.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door gemanipuleerde geschuurde vloeren met een naturel olie af te werken, behouden ze niet alleen de prachtige warme kleur en structuur van het eiken, maar ook de natuurlijke uitstraling die een gevoel van warmte en gezelligheid aan de ruimte geeft. Eikenhout staat bekend om zijn geelbruine kleur, die een gastvrije sfeer creëert. Dankzij de neutrale basiskleur van eiken is het mogelijk om deze vloeren met verschillende kleuren te combineren, waardoor u flexibiliteit heeft bij het kiezen van uw interieurkleurenschema. Het is echter raadzaam om ervoor te zorgen dat de kleur van uw vloer iets lichter of donkerder is dan de kleur van uw meubels, om visueel evenwicht te behouden. Als u ervoor kiest om zowel de vloer als het meubilair in dezelfde kleur en houtsoort te hebben, kan het toevoegen van een vloerkleed met een contrasterende kleur tussen de twee helpen om visueel contrast en diepte te creëren in de ruimte.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Pastis Taupe. Deze vloer heeft een neutrale kleurstelling die goed past bij diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern. De Pastis Taupe vloer is verkrijgbaar in verschillende patronen, waaronder een walvisgraat van 140×700 mm, waardoor u de mogelijkheid heeft om een unieke uitstraling aan uw interieur te geven. Deze vloer biedt niet alleen esthetische veelzijdigheid, maar ook duurzaamheid en langdurige schoonheid dankzij de hoogwaardige afwerking met naturel olie.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout