Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Pastis Anis Beige

Vanaf Op aanvraag

De Pastis Anis Beige is een voorbeeld van een naturel getinte vloer die perfect past bij diverse interieurstijlen en verkrijgbaar is in verschillende patronen, zoals een diagonaal blokpaneel van 90 x 360 mm.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door speciale kleurolie toe te passen op gemanipuleerde geschuurde eiken vloeren, behouden ze hun prachtige, warme kleur en de unieke structuur. Eiken staat bekend om zijn geelbruine kleur, die een gevoel van warmte en gezelligheid aan elke ruimte toevoegt. Dankzij de neutrale basiskleur van eikenhout kunt u het eenvoudig combineren met verschillende kleuren in uw interieur. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleur van uw vloer en meubelen goed op elkaar zijn afgestemd. Over het algemeen wordt geadviseerd om de vloerkleur iets lichter of donkerder te laten zijn dan de kleur van uw meubilair. Als u dezelfde kleur en houtsoort voor zowel de vloer als het meubilair gebruikt, kunt u een vloerkleed met een contrasterende kleur toevoegen om visueel evenwicht te creëren.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Pastis Anis Beige. Deze vloer heeft een neutrale kleurstelling die goed past bij diverse interieurstijlen. U kunt de Pastis Anis Beige vloer verkrijgen in verschillende patronen, waaronder een diagonaal blokpaneel van 90 x 360 mm. Deze variëteit aan patronen stelt u in staat om een unieke en persoonlijke uitstraling aan uw interieur te geven, terwijl de neutrale kleur van de vloer zorgt voor een tijdloze en harmonieuze sfeer.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout