Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Gerookt Naturel

Vanaf Op aanvraag

Geschaafde eiken vloeren met een naturel olieafwerking behouden de warme kleur en structuur van het hout. Door de neutrale kleurstelling passen ze goed bij verschillende interieurstijlen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door geschaafde vloeren met een naturel olie af te werken, blijven de prachtige warme kleur en structuur van het eiken behouden. Eiken heeft van nature een geelbruine kleur, wat de ruimte een gevoel van warmte en gezelligheid geeft. Dankzij de neutrale basiskleur van eikenhout is het eenvoudig te combineren met diverse kleuren in het interieur.

 

Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloerkleur iets lichter of donkerder is dan de kleur van de meubelen om een gebalanceerd geheel te creƫren. Hoewel vloer en meubels in dezelfde kleur en houtsoort kunnen zijn, wordt aangeraden om een vloerkleed met een contrasterende kleur toe te voegen voor visuele interesse.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Verouderd Eiken Gerookt. Door het “roken” met ammoniadampen ontstaan prachtige kleurnuances, waardoor elke vloer uniek wordt. Deze vloer past dankzij zijn neutrale kleurstelling goed bij verschillende soorten interieurs en is verkrijgbaar in diverse patronen, zoals een Hongaarse punt van 140×700 mm.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout