Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Grigio Sluiergrijs

Vanaf Op aanvraag

Grijstinten, zoals Grigio Sluiergrijs, zijn erg in trek voor vloeren en passen goed in moderne inrichtingen, met diverse patronen beschikbaar, waaronder brede parketdelen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Grijstinten geven de vloer een mooi, sleets uiterlijk en zijn momenteel erg populair, vaak gebruikt door interieurarchitecten en stylisten. Een voorbeeld van een grijs getinte vloer is Grigio Sluiergrijs. Deze geschaafde, geloogde en mild verouderde vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

 

Door extra witte pigmenten te gebruiken, heeft deze vloer een modern en fris uiterlijk. Moderne inrichtingen kenmerken zich door geometrische vormen en primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Een felle kleur is hier goed mee te combineren, terwijl herhaling van de gebruikte kleuren zorgt voor rust en ruimte in het interieur.

 

Grigio Sluiergrijs vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei patronen, zoals een visgraatpatroon, een Hongaarse of Weense punt, een blokpatroon of een volledig zelf verzonnen patroon. Maar ook brede parketdelen met deze houtsoort zijn prachtig.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout