Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Verouderd Eiken Enkel Gerookt Rood

Vanaf Op aanvraag

Roodbruin getinte vloeren creëren een warme sfeer maar kunnen de ruimte optisch kleiner laten lijken. Diepte kan worden gecreëerd met strokenvloeren in de richting van het licht en plinten in dezelfde kleur.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Roodbruin getinte vloeren brengen een warme en knusse sfeer in de ruimte, hoewel ze de ruimte optisch wat kleiner kunnen laten lijken. U kunt echter optisch diepte creëren door te kiezen voor een strokenvloer met of zonder V-groef, en deze in de richting van het licht te plaatsen. Plinten in dezelfde kleur als de vloer helpen ook om de ruimte groter te laten lijken.

 

Een voorbeeld van een mooie roodbruine tint is de Verouderd Eiken enkel Gerookt Rood. Deze vloer wordt verkregen door langdurig “roken” met ammoniadampen, wat prachtige kleurnuances oplevert en elke vloer uniek maakt. Deze geschaafde of geschuurde vloer is verkrijgbaar in diverse patronen, zoals stroken van 90mm breed, die goed passen in moderne inrichtingen.

 

Moderne inrichtingen kenmerken zich door geometrische vormen en primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Een felle kleur kan hier goed mee worden gecombineerd, terwijl herhaling van de gebruikte kleuren zorgt voor rust en ruimte in het interieur.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout