Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Seaside Antique Grey

Vanaf Op aanvraag

Sherazade Seaside Antique Grey, met zijn diepe grijstint en ruwe afwerking, is een populaire keuze voor moderne, sfeervolle interieurs, waarbij het karakter en de veelzijdigheid van de vloer perfect samenkomen.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Sherazade Seaside Antique Grey is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer met karakter en stijl. De diepe grijstint voegt een eigentijds en toch tijdloos element toe aan elke ruimte. De ruw geschaafde, speciaal behandelde en mild verouderde afwerking geeft de vloer een robuust en authentiek uiterlijk.

 

Deze vloer is enorm populair en biedt veelzijdigheid doordat hij verkrijgbaar is in smalle stroken of diverse patronen, waardoor je echt iets unieks in huis haalt. Sherazade Seaside Antique Grey past perfect in moderne, sfeervolle interieurs en kan goed worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen, vaak in natuurlijke of vergrijsde tinten.

 

De accessoires en meubels in deze ruimte hebben vaak grillige, glooiende, organische vormen, wat een gevoel van verbondenheid met de natuur creƫert. Met deze vloer haal je niet alleen een prachtig designelement in huis, maar ook een stukje natuurlijke schoonheid.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout